Carla
Snepvangers

Carla Snepvangers is ondernemer en angel investor met een passie voor de digitale transformatie.

Samen met Marijn Pijnenborg bouwt zij eigen concepten met een focus op Digital Health en Educatie en investeert in buitengewoon nieuw ondernemerstalent.

Over Carla

Na haar studie Bedrijfskunde op Nyenrode Business University startte Carla Snepvangers in 1991 vrijwel direct met haar eerste bedrijf, een communicatieadviesbureau. Ondanks het succes daarvan, kwam bij haar na een paar jaar de wens op om – in plaats van adviseren - iets te maken. Zo rolde zij midden jaren 90 via Joop van den Ende het televisievak in.

In het nieuwe millennium werd al snel duidelijk dat internet een totaal nieuwe dynamiek zou brengen in het media-vak. Zes jaar voor de komst van Youtube startte zij met haar eigen bedrijf dat video’s voor internet produceerde. Nadat de bubbel was doorgeprikt, liep ze vervolgens in 2004 Ivo Niehe tegen het lijf. Dat leverde een avontuur op, dat uiteindelijk leidde tot de verkoop van haar bedrijf.

Carla heeft meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer. Ze is founder van meerdere ondernemingen, waaronder naast Niehe Media, ook Ace Concepts & Events en de Kromhouthal en is als investeerder betrokken bij een aantal early-stage start-ups.

Recent heeft zij op Harvard Business School de Executive Courses 'Launching New Ventures' and ‘Leading Growing Ventures’ gevolgd en heeft voor haar eigen plezier een aantal courses software- development afgerond (front-end en back-end).

Ze is een optimist, nieuwsgierig van aard en heeft een grote focus op de toekomst, geniet van succes en houdt er enorm van om in een team te werken. Haar motto is "It's not about having access to people, it's about adding value to their life."

Naast ondernemer is Carla bestuurslid bij het Amsterdam Maker Festival, mentor bij NL Groeit en lid van de Raad van Toezicht van Topsport Amsterdam. Carla vormt samen met Marijn Pijnenborg het management van Boralis.

Bekijk hier de Boralis Tijdslijn of lees meer over Marijn Pijnenborg